Stjuardesa otkrila šta se događa na privatnim letovima bogataša!

Radila je na mnogim privatnim letovima kao stjuardesa, a sada je odlučila da otkrije šta se sve događa u privatnim avionima bogataša visoko iznad zemlje

Šta se zbiva kad je aristokratija daleko, tačnije visoko iznad radoznalih očiju?

Da ne biste naprezali moždane vijuge i terali maštu da radi preko mere, tu je ispovest Emilije Džordž, stjuardese koja je godinama radila na privatnim letovima najbogatijih ljudi na planeti.

- Kada možeš da priuštiš privatni let, novac vam nije problem. Bilo je tu večera od milion funti, salate od 700 dolara, pa čak i teretana u avionu ili "diskoteke" sa šipkama na kojima devojke mogu plesati... Videla sam čak i presto od zlata, ispričala je Džordžova.

Često se susretala s nemogućim zahtevima koje je morala da ostvari. Bila je tako svedok koncerta limenog orkestra koji je organizivan za dobrodošlicu, vožnje taksijem od 500 funti samo da bi se pokupio kavijar, a čak je dolazilo i do prisilnog sletanja zbog želje da se klopa u McDonaldsu.

- Jednom sam posluživala lososa kojem su ceo život puštali klasičnu muziku, otkriva samo jednu u nizu potpuno bizarnih zahteva abnormalno bogatih putnika.

- Normalan deo posla su i nemoralne ponude, priznaje ona.

Kaže da joj je najgore bilo s moćnim poslovnim ljudima koji bi je dodirivali ili joj bez stida nudili intimna druženja.

- Znali su, priča Emilia, nenajavljeno da upadnu i u moju hotelsku sobu.

Vlasnik jednog privatnog aviona je imao čak i nastrane uniforme za stjuardese, koje su morale da nose tokom čitavog leta. One koje bi odbile ne bi dobro prošle.

No, ima ovaj posao i pozitivnih strana, priznaje Emilia. Dobijala je ogroman bakšiš, čak i od nekoliko hiljada dolara, skupe pokone, šminku i odeću, kao i brojne VIP ulaznice.

Odsedala je u najskupljim hotelima i jela u najboljim restoranima, a često je dobijala i svog privatnog vozača do sledećeg leta. Uniforme su većinom bile dizajnerske, a mogla je jesti sve što jedu i klijenti u avionu.

Otkrila je da za ovaj posao osoba mora biti veoma diskretna i spremna na buran raspored.

- Ključno je da znate da se nosite sa zahtevnim klijentima čije želje često znaju biti van granica zdravog razuma, zaključuje Emilia Džordž.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji