ŽENE DOBRO POGLEDAJTE: Ovako izgleda neveran muškarac

Da li je moguće muškarca sklonog prevarama prepoznati samo na osnovu fizičkog izgleda? Seksolog Trejsi Koks kaže da jeste!

Sad je sve jasno!

Žene bi samo trebalo dobro da pogledaju muškaraca da bi shvatile da li je on sklon varanju. Seksolog Trejsi Koks napravila je profil jednog tipičnog nevernika. A evo i njegovih karakteristika...

Visok je

Niži muškarci imaju manje testosterona, pa lakše odolevaju seksualnim aferama.

Oči su mu razmaknute

Postoji veza između preljube i razmaka između očiju kod muškaraca. Što je razmak veći, taj tip muškaraca lakše se zadovolji i teže odoleva iskušenjima. Najsigurniji izbor su muškarci s malim razmakom između očiju, jer kad se oni obavežu, veoma teško se odlučuju na prevaru.

Ima guste obrve

Retke obrve pokazuju malu seksualnu želju. Debele i guste obrve upućuju na preterano naglašenu seksualnu ličnost.

Nos mu je grbav

Ovaj oblik nosa povezan je s jakom seksualnom željom, a ovakav muškarac neretko priželjkuje pomalo uvrnut seks.

Razvijeni mišići

Muškarci koji u teretanu odlaze samo zato da bi dobro izgledali, a ne zbog zdravlja, mišiće vrlo često koriste kao ogledalo. Tokom vežbanja oni se usredsređuju na bicepse ili pločice na stomaku, a često zanemaruju noge. Ovakvom tipu sujeta je na zavidnom nivou i on ima potrebu da se svakome dopadne.

Ima kosu poput Hjua Granta

Muškarac čije je kosa kratka sa strane, a duža na prednjem delu često su nepopravljivi nevernici, sebični i orijentisani na sebe i veoma skloni prevarama.

Pije alkohol i kafu

I ovo je važno za prepoznavanje preljubnika. Oni koji ne piju više od preporučene nedeljne količine alkohola ređe čine preljubu od muškaraca koji piju veće količine alkohola. I zavisnici od kofeina su dva puta skloniji preljubi.

Lice mu je kvadratasto

Ovalni oblik lica upućuje na muškarca kome su porodica i dom važne stavke, pa je vrlo mala šansa da vara. Muškarac kvadratnog oblika lica je sušta suprotnost.

Ima velike testise

Iako do ovog podatka nije moguće doći na prvi pogled, u pitanju je važan indikator nevernih muškaraca. Naučnici tvrde da, što su testisi veći, proizvode više sperme, pa je muškarac češće rob svog libida.

Šta ako vaš partner izgleda baš tako?

Nemojte odmah da raskidate. Rezultati istraživanja na ovakve teme često su različiti i vrlo kontradiktorni. Ako vaš muškarac ima neku od nabrojanih osobina, dobro ga držite na oku - poručuje Trejsi Koks.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji