DA LI ZNATE PRAVO IME ČAK NORISA?

Svi dobro znamo da su umetnička imena slavnih osoba retko kad njihova prava imena. Šta mislite koje se slavne osobe nisu proslavile imenima koja su im dali roditelji?

Svi mi želimo da budemo jedinstveni, drugačiji i upečatljivi. Ali neki su u tome otišli toliko daleko da su menjali imena i prilagođavali ih potrebama tržišta i sveta slavnih. Nekim planetarno popularnim javnim osobama, za koje ste mislili da ih poznajete – zapravo ne znate ni pravo ime.

Ne znamo da li je Čaka Norisa bilo sramota svog pravog imena Karlos Rej, pa je odlučio da ga promeni, ali znamo da nije jedini…

Tako je problematični Čarli Šin zapravo – Karlos Irvin Estevez (izgleda da ni njemu nije odgovaralo ‘Karlos’), Antonio Banderas – Hoze Antonio Dominguez Bandera, popularni Bruse Li – Lee Juen Kam, a Bono Voks – Pol Hevson.

Dženifer Aniston zapravo se zove Dženifer Lin Anastasakis, a Keti Peri – Ketrin Elizabet Hadson. Da li ste znali da čak ni imena Tine Tarner i Vupi Goldberg – nisu prava? Naime, Tina je Eni Me Bulok, a Vupi se zapravo zove Kerin Džonson.

Ovaj trend star je koliko i sam šoubiznis, a izgleda da je obuhvatio i velike ikone poput Eksla Rouza, Boba Dilana i Fredija Merkjurija, kao i političare poput Bila Klintona.

Ukoliko vas zanima ko je Isur Danielovitć, Viki Lin Hogan ili Redžinald Kenet Dvajt, popis pravih imena slavnih možete da pogledate na stranici Babynames.com.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji