SVE NAS VARAJU: Lažirano rođenje prvog deteta u novoj godini! (VIDEO)

Sam dolazak nove 2019. godine obeležila je jedna itekako neprijatna scena. Ok, nije sporno što Aleksandar Vučić provodi novogodišnju noć u bolnici, tamo mu je i mesto, problem je što nije u ulozi pacijenta, već, pa ne znamo ni mi čega.

On je obišao Milicu Ivković koja je nekih pola sata posle ponoći na svet donela malu Iskru i da ne bude zabune želimo im apsolutno svu sreću u životu.

Problem leži u tome što čak i ako izuzmemo ove jezive scene, i malo nenormalnu poruku predsednika SNS-a da rođenje devojčice donosi mir, sigurnost, stabilnost za celu državu (da, stvarno je to rekao) mala Iskra izgleda nije prva beba koja je rođena u ovoj godini.

Nakon što su shvatili kakvu su bljuvotinu i sramotu napravili brže bolje pokušali su to da zataškaju onako kako jedino i umeju – još većom sramotom.

Tako je sada objavljeno da su ove dve devojčice rođene istog minuta, čak i iste sekunde, te će obe podeliti nagradu koja pripada prvorođenoj bebi.

Sada sve na stranu, deci, njihovim roditeljima i porodicama želimo apsolutno sve najlepše i u ime svih nas im se izvinjavamo na ovoj sramoti i bolesti jednog čoveka koji mora i ovakve situacije da koristi zarad lične promocije.

Potraži pomoć Aleksandre, u tolikoj bolnici neko ti sigurno može pomoći.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji