BOGDAN DIKLIĆ REALNIJI NE MOŽE BITI: Rijaliti starlete ništa ne rade, izbace ono što imaju i pare same lete. Zar to nije san svakog Srbina?

"Nestaju nam legende, odlaze. Ovi koji ostaju doživljavaju svoj rad kao najniži stupanj... Nečega. Dok se na televiziji i u novinama starlete i starletani takmiče u svojim glupostima. Oni su plaćeni za to, njih narod voli, ali će ih brzo zaboraviti. Naše legende nisu plaćene, narod ih voli i neće ih zaboraviti", ispričao je Bogdan Diklić, kada su ga pitali da iskomentariš smrt Marka Nikolića. 

"Ma, o tome su pričale moje kolege. I ostale normalne glave, koje su ostale ovde. Šta to oni imaju, a što mi nemamo? Talenat? Školu? Da li je neko od njih pročitao Hamleta ili bilo šta od Šekspira? Da li su učili negde profesionalno da plešu balet, da pevaju? Šta ih toliko izdvaja od drugih? Pa to što su ih mame i tate pustile sa 12 godina da nose one kratke suknjice i izlaze do četiri ujutru. A neki drugi čovek je svoju ćerku pratio kući kolima u ponoć. I sada ona radi u nekoj firmi za hiljadu eura, da kažemo, i zaslužila je. Ali to nije ništa. Jedna rijaliti učesnica to može nekada da zaradi i za veče. I šta kažemo, kome je onda bolje? Ljudi gledaju te rijalitije jer im se sviđa njihov život. Ne radiš ništa, izbaciš sise i pare samo lete. Na veliku žalost, to je san svih Srba", dodao je Bogdan. 

"I kada nestane neko od nas, onda nas oplakuju, drže nas u novinama pored tih starleta. Sramota. Bar taj jedan dan, skloni tu gamad sa iste strane na kojoj se nalazi neko kome odaješ poštovanje", završio je Diklić.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji