Kamiondžija koji 365 dana u godini vozi palete, otišao je na odmor i naručio ćevape. Servirali su mu ih tako da je odlepio (FOTO)

On se požalio da je u jednom restoranu na odmoru dobio ćevape servirane na "paletici"

Na Fejsbuk grupi "Vozači kamiona" jedan kamiondžija objavio je krajnje ironičnu fotografiju, koja je nasmejala i njega samog.

Naime, on se požalio da je u jednom restoranu na odmoru dobio ćevape servirane na "paletici".

Nikakav problem u ovakvom posluživanju ne bi postojao da čovek ispred kog je donesena hrana 358 dana u godine ne prevozi upravo palete.

Kao opis fotografije napisao je:

"Pa sve mu je*em 358 dana u godini vucam palete non-stop. Dođem na odmor sedam dana, naručim ćevape, a on mi ih na paleti donese, pa krv mu je*em ne da se pobjeći. Još ih je trebao viljuškarom dovesti."

Ovom zaključku su se svi nasmejali, jer je ponekad neverovatno koliko život ume da nas stavlja u ironične i paradoksalne situacije.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji