VEČERAS IMATE MOGUĆNOST DA PRIZOVETE NOVAC: Ovaj fenomen događa se jednom u 70 godina

Od davnina je poznato da Mesec ima izuzetno jak uticaj na ljude. Najjači je kada je mlad ili pun!

To što će Mesec večeras biti pun ne bi trebalo da bude ništa neobično da nije u pitanju i specifičan položaj zvezda. Ovaj fenomen događa se samo jednom u 70 godina.

Iako će možda  večeras mnogi osetiti promene na zdravstvenom planu, a neki će imati i slab san ili nesanicu, veruje se da sve misli i energiju treba usmeriti na razmišljanje i finansijama.

Pun mesec nam može doneti vrlo pozitivne rezultate ako koristimo afirmacije, molitve, meditaciju. Dobar je čak i za proces isceljenja.

Evo šta prema narodnom verovanju treba da uradite da bi ste imali novca!

Prema starom verovanju, valja uzeti jednu novčanicu, po mogućnosti crvenu. podići ruku i njome mahati nekoliko sekundi ili minuta prema mesecu dok koncentrisano zamišljamo kako se novac umnožava.

Tu novčanicu treba ostaviti u novčaniku da “prenoći”, a sledećeg dana je potrošiti.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji