OBEZBEĐENJE UHVATILO MLADU MAJKU KAKO KRADE PELENE U RODI JER NEMA PARA DA IH KUPI: Reakcija ovog policajca će vas OSTAVITI BEZ REČI! (FOTO)

Jedna mlada majka je kupila namirnice, ali nije imala dovoljno novca da kupi pelene za svog sina.

Tada su službenici obezbeđenja u Laurelu u američkoj državi Merilend, shvatili da je pokušala da ukrade 2 pakovanja pelena, vrednih oko 15 dolara. Policajac Benet Džons koji je došao na lice mesta je, umesto hapšenja odlučio da kupi pelene za nju svojom novcem, rekla je policija.

„Iako se često šalimo da su naši polaznici na terenu još uvek u pelenama, ispostavlja se da službenik Džons nije kupovao ovo za sebe“, napisala je policija Laurela u subotu na Fejsbuku, zajedno s fotografijom policajca velikog srca.

Džons je shvatio da se žena, čije ime nije objavljeno, bori da obezbedi život za svog sina, kaže portparol policije Endru Barns. Kao neko ko je odrastao sa samohranom majkom, nadao se da će ovo dete imati bolji život.

„Samo iz lične ljubaznosti, odlučio je kupi pelene“, rekao je Barns. „To govori o tome koliko srce imaju službenici naše policije“, dodao je.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji