Za stalni posao na Malti plata 98.000 dinara: Potrebno je ispuniti samo JEDAN uslov. Imate još 18 dana da se prijavite!

U opisu posla piše da se traže konobari i konobarice sa iskustvom od godinu dana i poznavanjem engleskog jezika

Na Halo oglasima je osvanula i više nego primamljiva ponuda za posao! Naime, kompanija koja sarađuje sa velikim brojem ugostiteljskih objekata, restorana, hotela sa pet zvezdica, kao i sa vodećim ketering agencijama raspisala je oglas u kome traži zainteresovane radnike za posao na Malti!

U opisu posla piše da se traže konobari i konobarice sa iskustvom od godinu dana i poznavanjem engleskog jezika, a nudi se posao sa punim radnim vremenom u hotelima i restoranima na Malti, kao i za događaje koje organizuju tokom cele godine.

Navode da im je potreban profil radnika koji je prijatan, odgovoran, orijentisan ka pružanju vrhunske usluge u ugostiteljstvu.

Poslodavci nude i posao tokom cele godine, pomoć u vezi sa papirima potrebnim za radnu dozvolu, te pomoć oko pronalaženja smeštaja i garantuju isplatu na vreme, a plata je prava sitnica - neverovatnih 98.400 dinara!

 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji