OVAKO SE PONAŠAJU KASIRKE U SRBIJI: Video koji dele svi na mrežama i umiru od smeha! (VIDEO)

Svakodnevno u marketima srećemo kasirke koje su ljubazne li neljubazne, a sada se na interentu pojavio urnebesni klip na kom muškarac na duhovit način u svega  60 sekundi objašnjava ono što je svako od nas doživeo prilikom susreta sa kasirkama.

Ovaj video-snimak je postao viralan za kratko vreme, a  toliko je istinit da je sigurno svako od nas barem jednom iskusio ponašanje kasirki koje je opisano u klipu.

Naime, muškarac ih je u klipu "skinuo" u orginalu, a prikazao je pet tipova kasirki sa kojima se susreo i do suza nasmejao sve korisnike društvene mreže Twiter. U pozadini ima pomoć svog druga koji oponaša zvuk "bip" koji se čuje prilikom skeniranja proizvoda.

U nastavku pogledajte kako se ponaša kasirka koja se tek razvela ili ona koja je otišla po smrt:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji