MAJKA PETORO DECE JE BILA LJUBOMORNA NA ČISTU KUĆU ROĐAKE: Ali, onda su joj TRAGOVI NA TEPIHU otkrili pravu istinu o toj porodici! (FOTO)

Dok je Dajen prolazila kroz čistu kuću, prošla ju je još jedna misao - koja je značajna za sve mame!

Dajen Deker Redlegs majka je petoro dece i radi kao bolničarka, što znači da je navikla na određenu dozu haosa.

Ali kada su otputovali u porodičnu kuću njenog muža bila je šokirana koliko je kuća čista, pogotovo jer su deca bila još mala.

Dajen je svoja osećanja o toj situaciji podelila na Fejsbuku.

- Pre 19 godina, Skot, svo petoro dece i ja otputovali smo u Omahu. Keni je imao 10, Tod 8, Kevin 5, Rajan 2 godina, a Lisa 6 meseci. Uzeli smo slobodan dan i posetili Skotovu tetu i tetka koji žive u Omahi, u predivnom novom domu. Kada smo se dovezli spoljni  izgled kuće mi je govorio ‘Ovako izgleda ostvareni san.’ Njegova nam je teta pokazala kuću, a ja sam razmišljala kako bi bilo sjajno imati takvu dobru kuću, punu soba i kupatilo, s velikom kuhinjom koja može biti ispunjena porodicom i zabavom. Ali ono što mi je najviše ostalo u pamćenju i uzrokovalo potpuno drukčiju zavist jesu linije od usisavanja koje su ostale na tepihu -  opisala je.

Zatim je nastavila:

- Dok smo ulazili u dnevnu sobu pomislila sam si ‘O Bože! Na njoj su ostali tragovi od usisavača verovatno sedam dana nakon što je usisavala! Ja bih dala sve da kuća nakon čišćenja ostane uredna barem pet minuta! Nisam mogla dočekati dan kada ću i ja biti u mogućnosti imati tako čistu kuću, a ne da mi mali uprljani prsti ostavljaju tragove na stolu, ili da uđem u sobu u kojoj je Rajan svoje novo umetničko delo napravio bojicama po zidu.

Savršeno ocrtane linije od usisavanja bile su znak da teta i tetak žive čistim životom, bez nereda i stresa. To je ono na čemu je Dajen zavidela!

Međutim dok je Dajen prolazila kroz čistu kuću, prošla ju je još jedna misao.

- Tada sam shvatila da su crte od usisavanja usamljene. Da su Lego kockice, prljava odeća, usta koja treba hraniti i ruksaci koje treba napuniti ponekad previše, ali nikada nisu usamljeni – shvatila sam da je sve što su mi starije žene govorile istina. Lego kockice su polako nestajale bez da sam to i primetila. Zamenile su ih video igre, tada je došla fudbalska oprema, a nakon nje prazne sobe koje su čekale decu da dođu u posetu s fakulteta. Hrpe prljavog rublja su se polako smanjile, bilo je i manje prljavog posuđa, a nepregledan broj Pokemon karti ili kolekcije kamenja je nestao. Sada je u mom domu sve čisto kao da čekam slikanje za časopis i volim to vreme svog života, ali želim da sam pre znala koja je cena tih crta od usisavanja jer definitivno ne bih priželjkivala da ovaj dan stigne tako brzo.

Tragovi od usisavanja i neprestano uredan dom je značilo da taj dom niko ne koristi, da je prazan i usamljen. Nema više nereda i malenih stopala kako trče po tepisima. Decenije su prošle pred njem očima pa je uskoro bila suočena s crtama usisavanja koje su bile vidljive i nakon sedam dana.

Sada Dajen deli ovu tužnu spoznaju s drugim majkama koje žele savršeno čistu kuću svaki dan.

-Za mlade majke koje se muče s hrpama rublja i obaveza; cenite svoju djcu, njihov nered, stresove i nevolje koje će vas s njima čekati kada budu tinejdžeri. Verujte mi, tragovi od usisavanja su precenjeni. 

Sve to znači da je vaš dom i vaše srce ispunjeno ljubavlju vaše dece. To Dajen ne bi menjala ni za celi svet.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji