MUSLIMANKE ČUVAJU MORAL, A HRIŠĆANKE SU IZBUŠENE! Pop u emisiji priznao zašto voli devojke u haljinama! (VIDEO)

Jedna emisija na "RTRS" privukla je veliku pažnju zbog gostovanja popa koji nije imao dlake na jeziku, već je surovo isprozivao žene, ali i muškarce. Sa druge stane, imao je samo reči hvale za devojke muslimanske veroispovesti.

- To je posebna priča, kako treba izgledati, kako se treba kretati ulicama, neki put se tako mi hrišćani "sprdamo", vidi ove muslimanke zabradile se, šta izigravaju, ali onda shvatim, te iste devojke spašavaju svoje društvo svojom čednošću i moralom, rekao je pop.

On je takođe dodao da Nemci ne mogu ništa Turcima u Nemačkoj, jer su ovi sačuvali svoje žene, koje su sačuvale svoj moral.

- Pogledajte hrišćanke, devojke po Beogradu, Podgorici, to su sve izbušene, istetovirane, pocepane, vrište "uzmi me za ruku i vodi me gde hoćeš". U pupku imaju pirsing, sve im se vidi, nose tesne farmerke, a te mučenice ništa ne znaju. Ja sam muškarac, ja nisam anđeo, ali mi je mnogo privlačnije da vidim devojku u haljini da malo zamišljam, da me zaintrigira, objasnio je pop i dodao:

- A ove druge će privući iste takve, one koji neće biti dobri muževi, očevi. Ovde je zavladala usamljenost u smislu "nema Boga". Jedan čovek koji nosi harizmu, on će svojom ličnošu da pleni, a prazni će praviti cirkus, to je jedna velika nesreća, treba raditi na ličnosti ne na spoljašnosti, završava pop.

Pogledajte video:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji