LEGLA NA GROB SA PEČENIM PRASETOM, PA POČELA DA PRIČA: Ne znamo da li da se smejemo ili da plačemo! (VIDEO)

Nakon lažnog "opela", Dika je razmišljala ko bi za njom zaplakao kada bi stvarno umrla, a potom je jedva uspela da ustane sa groba na kome je ležala!

Jedna tragikomična scena postala je pravi hit na društvenim mrežama, a kada ga pogledate videćete i zašto.

Naime, jedna šaljiva grupica je organizovala pravo veselje na groblju, a dotična gospođa Dika je legla na tuđi grob sa sve pečenim prasetom.

- Svinjsku glavu da mi nacrtate ovde, da se zna zbog čega sam umrla. Samo od jela. A kad umrem, Miro reći ćeš, "Diko sa koga da se svađam", i ja ću odmah da ustanem, rekla je Dika.

Ona je takođe dodala kako ima problem sa leđima, pa bi volela da je u sanduk postave na stranu, a ne na leđa kako to obično biva.

- Evo da legnem do svinjske glave da me saranite odmah. Mićo spremi mi sad govor, ajde Mićo, drala se gospođa Dika dok je ležala na grobu na leđima.

Na svu muku, cela porodica je počela da peva, a Diki su stavili i sveće u ruke. Potom je usledila Mićina pesma za "pokoj Dikinoj duši", dok je jedan od prisutnih prokomentarisao da mu se ne vraća u zatvor jer je tek izašao.

Nakon "opela", Dika je razmišljala ko bi za njom zaplakao kada bi stvarno umrla, a potom je jedva uspela da ustane sa groba na kome je ležala.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji