SRBIJO, SRAM TE BILO KOLIKA JOJ JE PENZIJA! Glumica pobesnela zbog niskih primanja, a onda je svi brutalno isprozivali! (FOTO)

Glumica Ljiljana Blagojević nedavno se pobunila zbog toga što će imati penziju od 49.000 dinara.

Verujemo da ovaj iznos za većinu penzionera u Srbiji zvuči bajkovito jer mnogi od njih jedva preživljavaju sa 25.000 dinara, ali glumica na osnovu svog mukotrpnog rada i zalaganja, za koje je dobila brojne nagrade, tvrdi da zaslužuje mnogo više.

Ona je na tviteru za svoja niska primanja okrivila lično predsednika Aleksandra Vučića.

- Sa svim nagradama u ovoj i bivšoj zemlji i iz inostranstva imaću hit penziju 49.000 kao visegodisnja prvakinja Narodnog. Moj predsedniče! - napisala je Ljiljana na Tviteru, a odmah je usledio i brutalan odgovor:

- Znate li koliko naših hirurga ima i domaća i strana priznanja i hiljade spašenih života i penziju ispod 50 hiljada? - pitao ju je jedan pratilac, a onda se nadovezao i drugi:

- Moj otac ma penziju 21.000, pritom izdržava bolesnu ženu i kćerku. I ne žali se i ne objavljuje javno. A pritom ceo život je radio težak posao. A gospođa je samo glumila. Toliko - glasio je jedan od komentara čiji se autor potpisao sa pseudonimom “ja”.

I dok su se ljudi utrkivali ko će gori i pogrdniji komentar da napiše, a dok je čitala sve te uvrede, glumica za “Blic” poručuje samo jedno.

- Nisam ništa očekivala, ali mislim da su ti komentari dovoljan pokazatelj koliko smo podeljeni što je žalostno. To je ta podela o kojoj pričamo, ne treba da se takmičimo u siromaštvu, nego treba da se takmičimo da nam svima bude bolje. Jednom loše vuče i drugog da mu je loše, tako da je to nažalost odraz siromašta - kaže Blagojevićeva, a na pitanje da li je pogađaju ovakvi komentari, kao i šta ima da poruči ljudima koji spadaju u grupu protiv njenog status, ispričala je:

- Ne, nisu me pogađali. Apsoltuno ne bih ništa odgovorila jer je to opet iz vizure praznog džepa i gladnog stomak. Žao mi je što je tako. Onog momenta kada budemo naučili da cenimo ono što čini duhovnu vertikalu naroda, a to je jezik i kultura, tog momenta će nam biti bolje - ispričala je prvakinja drame.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji