Kakvu sudbinu donosi vaš kućni broj: Šestica za podizanje porodice, a OVAJ krije veliku OPASNOST

Mnogi veruju da i mesto gde živite, baš kao i ljudi, odiše određenom energijom i da to mnogo zavisi od broja na kom se kuća nalazi. Otkrijte šta govori vaš broj i da li vam zaista odgovara. Ukoliko je dvocifren ili ima više cifara, treba samo da saberete sve cifre i svedete ih na jednu. Na primer, ako je vaš kućni broj 68, saberite 6+8 što daje 14. Potom saberite dalje, 1+4=5.

Broj 1 – Ovaj broj pokazuje kuću idealnu za ljude koji su nezavisni, koji žele da su sa obe noge na zemlji, koji znaju da motivišu sami sebe i kako da ostvare ciljeve.

Broj 2 – U ovoj kući ima mnogo ženske energije i prikladna je za ljude koji vole porodicu i pomaganje drugima. Ova kuća promoviše partnerstvo, osetljivost i ozdravljenje.

Broj 3 – Idealna kuća za ljude sklone umetnosti koji žele da poboljšaju svoje kreativne sposobnosti. Ako vole da pišu, kuvaju, slikaju, pevaju, ova kuća je savršena za njih.

Broj 4 – Kuća s ovim skrivenim brojem simboliše strukturu, red i stabilnost, pa je savršena za one koji žele čvrste temelje za svoju budućnost. To je dobra stara porodična kuća koja pomaže u ostvarenju ciljeva.

Broj 5 – Ovde je mnogo akcije. Ova kuća označava aktivnost, promene i avanturu, pa je idealna za ljude koji vole da putuju i da izvuku najviše dobrog i zabavnog iz života.

Broj 6 – Ova kuća je savršena za podizanje porodice. Deluje umirujuće i privlačno. U njoj će svi ukućani, uključujući i kućne ljubimce, dobro napredovati, a i vrt oko kuće će dobro uspevati.

Broj 7 – Ovde će se najbolje osećati oni koji vole da se opuste i mirno provode vreme sami. To je prekrasan dom za lekare, analitičare, naučnike, tehničare, nastavnike i studente.

Broj 8 – Ovo je idealna kuća za preduzetnike i one posvećene svojoj karijeri koji žive pošteno i imaju zdrav odnos prema novcu. Ovakav dom može podstaći ostvarivanje snova, ali i pohlepu i finansijski gubitak.

Broj 9 – Kuća s ovim brojem dobra je za one koji žele da služe čovečanstvu, zajednici ili jednostavno da pomažu onima koji su u nevolji. Ovaj dom podstiče ozdravljenje, saosećanje i toleranciju.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji