Genijalan trik koji koriste u svetskim hotelima: Ovo je tajna za savršeno opran veš!

Svi mi želimo da nam veš bude besprijekoran, zar ne? Ovo su trikovi koje za to koristi osoblje najboljih hotela:

Ne trebate ni previše ni premalo napuniti mašinu. Najbolje bi bilo da bude puna oko 80%. Osjetljive stvari se peru na 40 ili 60 stepeni, a inače donji veš perete na 90 stepeni, to znate.

Ono što još koriste jeste bijelo sirće. Koriste ga umjesto omekšivača, što biste i vi trebali raditi jer su inače omekšivači vrlo štetni i pokazali su se čak i kancerogenim.

Sirće će ukloniti i najtvrdokornije mrlje, a djelovat će kao omekšivač. Dodajte jedan dl sirćeta u mašinu, vidjet ćete kako će dobro doći vašoj odjeći. Nema potrebe da koristite štetne hemikalije.

Ono što vam još može pomoći da skinete i najtvrdokornije mrlje jeste soda bikarbona. Nanesite je na mrlje, ostavite malo da stoji, a onda saperite.

Što se suđenja veša tiče, najbolje bi bilo da ga sušite na otvorenom, pod suncem.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji