Cane Partibrejkers u Ostrogu: Pope, pojačajte molitvu za Totenhem

Partibrejkersi su sinoć na "Bedem festu" na nikšićkoj Tvrđavi ispunili očekivanja crnogorske rokenrol publike i odličnim nastupom oduševili ceo grad.

Dok su odjekivali stihovi poznate pesme Brejkersa "Ulični hodač", u neobično dugoj izvedbi, drevni Bedem bio je osvetljen upaljenim bakljama.

- ­Biće ovo dobra noć - poručio je Cane i zamolio radnike obezbeđenja da ne guraju decu koja prave šutku "jer oni samo igraju", što su momci iz obezbeđenja ispoštovali.

Nekoliko hiljada mladih iz svih krajeva Crne Gore kao u transu ispratilo je stare, ali i nove hitove poznatih Partibrejkersa.

Ovog puta bend nije počastio publiku bisom, a razlog tome je što je na binu posle Brejkersa odmah izašla sledeća grupa, ne sačekavši da se svirka Brejkersa završi do kraja.

Sam dolazak kultnog benda u Nikšiću je propraćen sa velikom pažnjom, naročito nakon što je objavljeno da muzičari stižu kombijem, kako bi organizatore oslobodili dela troškova.

Svaki korak Caneta, Lakija, Antona i ekipe je budno praćen, pa se dan nakon uzbudljive svirke prepričava nekoliko anegdota. Među obožavaocima bilo je dosta navijača Partizana, pa su neki od grobara iskoristili priliku da se fotografišu sa jednim od najslavnijih navijača.

Još jedna anegdota je ta da je, dok su Brejkersi bili u poseti obližnjem manastiru Ostrog, Cane izgovorio  "Pope, pojačaj molitvu za Totenhem“. Navodno je to rekao  tokom ručka sa domaćinima iz eparhje budimljansko­nikšićke SPC.

Čudesan nastup imao je i tribjut bend osnivača festivala Petra Šundića, koji je svirao hitove grupe EKV­.

Moto ovogodišnjeg, petog Bedem festa, bio je "Srce kuca, tu je!“, a zatvara se večeras nastupom sedam izvođača, među kojima je glavna zvezda Edo Maajka.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji