Kad muškarac pređe pedesetu, ima dva puta: Ili postane uglađen čovek ili ogavni starac!

Kada je reč o muškarcima starijim od pedeset godina, moramo da kažemo da se skoro svi dele u dve kategorije: elegantne muškarce ili ogavne starce.

Ovaj prvi ima šarm, sofisticiranost i plemenitost, dok ovaj drugi ima probleme. 

Ogavni deda, je tipičan primer da mudrost ne dolazi s godinama. Tom tipu ljudi, umesto mudrosti dolazi neka grozna, očajna drskost.

Elegantni muškarac je obično osetljiv, pomalo nespretan i koristan. Ima u njemu nešto što podseća na umornog lava - nervoza, frustriranost.... Za njega je bitno da ne izgubi ugled, ali i izgled. Vešt je u komunikaciji sa ženama. 

Za to vreme neki tamo drugi čovek, njegovih godina, pretvara se u ogavnog dedu koji je pošteđen svih pravila. Pije bez mere, nepristojan je prema ženama, ubija se hranom i pićem, kao i načinom života.

Zašto muškarac u četrdesetim da toleriše svoju ženu? Treba jednostavno da se razvede!

Ako vas nego gazi u gradskom prevozu, usput vas udari laktom u grudi -  budite sigurni da je to deda. Ako neko preskoči red i ne izvini se, to je deda. Ako osoba koja bi mogla otac da vam bude, dobaci vam neku gadost - budite sigurni da je to 100% deda!

Dok elegantni muškarac traži način da priđe ženi na lep i kulturan način, deda će vam prići sa sigurnošću dvadesetogodišnjeg profesionalnog fudbalera.

Deda koji se sastoji iz 80% stomaka, 1% ćelave glave i 19% samoispitivanja, nikad nije stidljiv jer on je uvek spreman da te lupi po dupetu u spa centru, da ti ispriča nepristojan vic ili otvoreno ponudi seks.

Obrazovana žena ne sme da se uda za majstora: Psiholog šokirao objašnjenjem!

Ako takvog čoveka odbijete on će postati otvoreno bezobrazan. On obožava da boravi na društvenim mrežama, jer upravo na njima može da zasipa žene odvratnim komentarima, sve dok ispija pivo i jede brzu hranu za kompjuterom.

Zbog svega ovoga, sve žene ovog sveta vas mole: muškarci, ostarite lepo - tako da dame izgube glavu, a ne dobro raspoloženje!

NE PROPUSTITE NA POLITICI EKSPRES

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji