JOVAN JE OTIŠAO U GRČKU SA SVOJOM DEVOJKOM: Na plaži su počele da ga muvaju tri RUSKINJE, a šta se onda desilo zapanjilo je sve prisutne!

Kada odete na more sa lepšom polovinom, postoji samo jedno pravilo: devojka ili supruga ne smeju uhvatiti svog muškarca kako posmatra druge devojke na plaži. Međutim, Jovan je očigledno bio bez iskustva i njemu se upravo desilo ono suprotno.

Joca je sa svojom devojkom otputovao u Grčku tokom septembra. To je treebalo da bude njihovo romantično putovanje, kakvo se samo poželeti mogu. Spremali su se nekoliko nedelja, kupovali važne stvari za putovanje, a Jovan je svoju devojku hteo da obraduje i jednim skupim poklonom. 

Sve je bilo odlično prvih nekoliko dana, a ljubav je samo cvetala. 

Onda, jednog dana, Jovan je želeo sam da uleti u more kako bi se okvasio, jer je sunce bilo previše jako. Njegova devojka je ostala da leškari ispod suncobrana. Sasvim iznenada, Joci su prišle tri devojke iz Rusije i počele da ga prskaju vodom. Iznenađen, Jovan nije znao šta ga je snašlo. Jedna od ruskinja ga je zaskočila i okačila se na njegova leđa. Njemu to nije bilo uopšte sumnjivo, pa je prihvatio igru koju su njih tri započele. Na trenutak je zaboravio kako ga na plaži čeka njegova devojka. I u tom trenutku se nije pitao da li ga ona vidi i posmatra.

Ruskinje su bile zgodne, gotovo savršene, njegovih godina. Uzvratio je sa prskanjem vodom, a devojku koja se okačila na njegova leđa, krenuo je da nosi u veću dubinu. 

I tako su se oni bacali po moru, smejali, ni jednu reč nisu progovorili. Jedna je imala plavu kratku kosu, dok druge dve su bile sa crnom dugačkom. 

U jednom momentu, Jovan se setio da ga na obali čeka devojka. Uznemirio se i nije znao šta da radi od sramote i blama. 

Šta će sada biti, kako će ona reagovati, ako ga je videla... A sigurno ga je videla. I tu je nastala panika u Jovanovoj glavi, još jedna doza neiskustva. 

U momentu, nastao je strah u njegovoj glavi. Odbacio je one tri ruskinje od sebe, i bez reči krenuo da istčava na obalu. Trčao je brže nego spasioci u Čuvarima plaže, plivao bolje nego Čavić u onoj finalnoj trci. 

Izašao je napolje i pogledao ka suncobranu gde je bio smešten sa svojom devojkom. Ali, nje nije bilo. 

Uplašio se, zaista se uplašio. Nije želeo ni da pomisli kako ga je primetila sa tri ruskinje i otišla negde daleko. Počeo je pogledom, po obali, da traži svoju devojku. I nikada neće zaboraviti trenutak kada ju je zapazio. Bila je sa jednim frajerom, razvijenih mišića, i ispijala koktel. Nije mogao da veruje šta mu se dešava, zar osveta da bude toliko surova?

Prišao je, kao najobičniji pas, i uputio pogled ka njoj. Ona mu je uzvratila pogled od glave do pete, ustala sa one ležaljke gde je bila sa tim tipom i samo mu rekla: 

- Jovane, ovo je sve namešteno. Nisi primetio? One devojke sam zamolila malo da te zezaju i provociraju. Zar stvarno misliš da bi te tri devojke u istom momentu spopale, takav kakav si? A vidiš ja sam dobila koktel od ovog frajera

Joca je bio utučen, ali mu je ipak ona oprostila. Zajedno su se vratili u Niš. Q

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji