NA SOPSTVENOJ SVADBI SE ZALJUBILA U DRUGOGA: Čim ga je videla joj je ukrao srce! Ispovest OVE MLADE je LUDILO

Megan Willis u Njujorku organizovala je detalje oko svog venčanja kada je upoznala Marka Stonea kojeg je njena sestra zaposlila da radi kao DJ na svadbi koja se održala na leto 2016. godine.

Samo godinu dana kasnije pokazalo se kako bračni život nije bio po volji, Megan koja je ponovno otputovala u Njujork kako bi o svojim problemima razgovarala sa sestrom. Otišle su u bar u kojem je Mark bio DJ i par je tu započeo svoju priču. Zbližili su se razgovarajući o raspadanju veza jer je Mark tada izlazio iz braka koji je trajao 27 godina. Ostali su prijatelji sve do 2018. godine kada je Meganin razvod bilo gotov, a osam meseci posle preselili su se Severnu Karolinu kako bi i službeno mogli biti zajedno. Na samom početku njihove veze Megan je navela neke od razloga zbog kojih se njen brak raspada.

– Razgovor s Markom doveo me do otkrića kako ne bi trebalo svog supruga moliti za pažnju. On mi je bio samo prijatelj, ali je svakog dana odvajao vreme za mene. Oboje smo jako uživali u našim razgovorima nevezano za to koliko su bili blesavi ili ozbiljni – rekla je Megan te nadodala kako joj je Mark bio podrška za vreme razvoda, a upravo to joj je i trebalo. Brinula ju je i razlika od 23 godine koliko je Mark stariji od nje, a bilo ju je strah i da će je prozvati kako je s njim samo zbog novca, ali ubrzo je shvatila kako ništa od toga nije bitno.

– Ja sam starija, a on mlađa duša tako da je to gotovo kao da smo se pronašli na sredini, gde je savršeno – detaljnije je objasnila svoju vezu Megan. Mark tvrdi kako mu je bilo teško prihvatiti da je njegov brak gotov, ali i kako mu je to prihvaćanje otvorilo oči da shvati koliko voli Megan. On iz prošlog braka ima sina (22) i ćerku (20), a on i Megan nadaju se zajedničkoj deci.

Kažu i kako su čuli podrugljiva šaputanja stranaca kada su u javnosti, ali zakleli su se kako nikada neće kriti svoju ljubav i iz tog razloga na Instagramu objavljuju delove iz svog svakodnevnog života kako bi normalizovali veze s razlikom u godinama i uklonili stigmu koja ih prati.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji