MUSLIMANKA SAM I UDATA SAM ZA SRBINA! Moj život je PRAVI PAKAO, a moji roditelji su LICEMERI!

- Muslimanka sam i udala sam se za Srbina, za mene te verske razlike ne postoje, tačnije to su velike gluposti, priča u svojoj ispovesti jedna devojka.

Prenosimo je u celosti:

- Moji roditelji nikada nisu prihvatili to, godinama sa mnom čak nisu ni razgovarali. Danas imamao komunikaciju, ali moj muž je i dalje za njih,"onaj druge vere". Moj muž ih bez obzira na sve poštuje i nikada ništa loše nije rekao za njih.

- Za mene on je najbolji muž na svetu. Lep, zgodan, pažljiv, obrazovan, poslovan… Trenutno je profesor na jednom fakultetu. Letos zove me majka da me pita može li moj muž pomoći da neka ćerka od rođake dobije posao u kompaniji čijeg direktora on lično poznaje i s kojim je dobar prijatelj.

Mama mi je, ali je taj potez odvratan. Kada sam ga pitala on je rekao da može i da će mu biti zadovoljstvo da pomogne svojoj punici, ali ja sam mami nakon par dana rekla da ne može pomoći.

Kada ga ni nakon 10 godina braka u kojem me na sve načine čini srećnom, ne mogu zvati "ZETE" onda neka ne traže pomoć od, "onog druge vere" kako ga zovu.”

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji