MAČKA JE UTRČALA U HITNU POMOĆ, a lekari su bili šokirani kada su videli ŠTA NOSI U ZUBIMA

Zabrinuta mama mačka odnela je u zubima svoje mače i to verovali ili ne, pravo na noge medicinskim radnicima u Hitnoj pomoći.

Slike koje su se pojavile na društvenim mrežama prikazuju mačku koja bolesno mače spušta pravo ispred lekara i sestara u lokalnoj bolnici u Istanbulu.

Lekari su odmah priskočili u pomoć, dok se mama mačka sve to nadgledala, motajući se oko njihovih nogu.

Ovaj prizor zabeležio je jedan pacijent dok je čekao da mu se ukaže pomoć.

Kako se navodi, lekari su dali mački i njenom malenom mleko, a onda su ih odveli do veterinara. Slike iz ove bolnice obišle su svet.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji