BILA JE PAMETNA, PA POTPISALA UGOVOR! Hjuova udovica ipak nije ostala kratkih rukava, evo šta je dobila posle njegove smrti!

Iako se pričalo da joj neće ostaviti ništa, 60 godina mlađa udovica Hjua Hefnera, Kristal Haris, ipak nije ostala kratkih rukava nakon njegove smrti.

Naime, ona je sa njim potpisala predbračni ugovor kojim joj je unapred poklonio sedam miliona dolara vrednu vilu koju joj je kupio 2013. godine i iznos od pet miliona dolara, piše TMZ.

Vila koju je Cristal nasledila ima četiri spavaće sobe, garderober, pet kupatila, sto za poker, ogroman bazen. Hju ju je kupio za nešto manje od pet miliona dolara, ali sada joj je vrednost porasla.

Ipak, takva nekretnina dolazi s visokim mesečnim troškovima pa se u avgustu iznajmljivala za 25 hiljada dolara mesečno, a u septembru je oglas nestao pa u njoj verovatno neko već živi.

Bogatstvo Hugha Hefnera procenjuje se na 43 miliona dolara, a to ne uključuje Plejboj vilu koju je u julu prodao za 100 miliona dolara svom susedu Darenu Metropulosu pod uslovom da u njoj može ostati do smrti. Njegovo bogatstvo razdeliće njegova deca, a nešto će dobiti i dobrotvorna udruženja.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji