Print this page

NAJGADNIJI MOMENTI LUNE ĐOGANI! Šta joj je ovo sve trebalo, lizanje nogu, ljubljenje pazuha, drapanje, čačkanje i još MNOGO TOGA (FOTO)

Od kako je modna blogerka Luna Đogani uplovila u vezu s oženjenim muškarcem u rijalitiju pred milionima ljudi, većina gledalaca je to osudila.

Zbog toga se svaki njen korak prati budnim okom, kako novinara, tako i gledalaca. Koliko ostrašćeni fanovi mogu biti surovi govori i činjenica da se između ostalog bave i time da objavljuju na društvenim mrežama sva Lunina nereprezentativna izdanja.

Ipak, gotovo je nemoguće da bilo koji postupak ili korak zadrugara, pa samim tim i Lunin, promakne javnosti.

Mi smo odlučili da na jednom mestu skupimo sva Lunina izdanja koja su gledaoci zadruge podelili na društvenim mrežama.

Koliko Luna voli svaki deo tela svog donedavnog dečka, Slobu Radanovića,  govori u prilog i činjenica da ona neretko ljubi njegov pazuh, ali i liže mu nožni palac i to naočigled miliona gledalaca.

Pre par meseci na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kome Luna čačka nos dok jede, te je i to izazvalo lavinu uglavnom negativnih komentara.

Luni takođe mnogi, pa i njena mama Anabela, kako je sama istakla, zameraju na ružnoj navici da veoma često nesvesno nabija ruke u gaće. 

Stvar na kojoj joj najviše zameraju je njena navodna nehigijena. Gledaoci to izgleda zaključuju na osnovu njene često nenegovane kose i na osnovu toga što prska dezodorans po intimnim delovima tela.

Pored svih ovih zamerki, postoji još jedna. Naime, Luna često čistoću svog tela proverava mirisanjem svog pazuha.

Još jedna stvar koja nije promakla gledaocima je to da blogerka očigledno nije znala da joj je trenerka rašivena između nogu, pa je to svima i pokazala.

Da ne bude zabune, sve je za ljude. Sigurno je da ima mnogo onih koji rade i gore stvari, ali to jednostavno nije 24 sata dnevno pod kamerama. Treba samo biti pažljiviji, jer kao što vidimo, uvek ima onih koji će osuđivati ma šta neko, a naročito javna ličnost uradila.