SRPSKI FENGŠUI: Ako u kući imate ove tri stvari izbacite ih pod hitno, privlače lošu energiju i nesreću

Prema narodnoj tradiciji suvo cveće kao i pokloni koji vam nisu više dragi i podsećaju vas na nešto loše treba što preizbaciti iz kuće!

Evo i obajšnjenja zašto baš ovih stvari treba da se rešite:

Neželjeni pokloni: Svako od nas je makar jednom dobio ovakav poklon, ili poklon od osobe s kojom više ne komunicirate i koja vas je povredila u životu. Prema verovanju ovakvi pokoni nesvesno utiču na vašu sreću i mir. Ne morate da bacate te stvari, možete da ih nekome poklonite kome treba.

Suvo cveće:Zaista ovako nešto vam ne treba u kući jer živo cveće dimbolizuje na rast i razvoj, a suvo na stagnaciju i kraj nečega. Ako već volite cveće onda je svakako živo najbolji izbor za vas.

Slomljeni predmeti: Gomilanje ovih stvari kao i stvari koje vam ne trebaju u slučaju neželjenih poklona, slična je žao vam je baciti i zato ih ostavljate. Najboljnj po vas je da odmah bacite ove stvari jer su slomljene stvari nefukcionalne i na taj način  negativno utiču na vas.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji