IMATE PRAVO NA ČETIRI POKUŠAJA: Šta se odigralo u ovoj sobi?

Fotografija koja je uplašile mnoge korisnike društvene mreže Imgur, zapravo nije mesto ubistva niti scena iz horor filma

Kada je prvi put ova slika postavljena na društvenoj mreži Imgur, nije bilo mnogo objašnjenja, ljudi su sami nagađali šta se desilo, ali niko nije pogodio koju tajnu krije ova krvava prostorija?

Ne ovde nije snimljena scena "krvavog venčanja" serije "Igre prestola", nije snimljen nikakav horor film i ne, niko ovde nije ubijen.

Verovatno biste i vi prvo pomislili na neku od ovih opcija, ali prava istina vam sigurno nikada ne bi pala na pamet, u objašnjenu jezive fotografije, korisnik Imgura je objasnio da je u pitanju  veterinarska ambulanta gde je konj preživeo krvarenje iz nosa!

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji