Izdržava celu porodicu već 9 godina zahvaljujući samo jednom videu na Jutjubu!

Video je u samo prva tri dana nakon objave skupio više od tri miliona pregleda, dok danas broji 130 miliona

"David after Dentist", odnosno "David nakon zubara", jedan je od najpoznatijih videa na Jutjubu.

Pre šest godina snimio ga je David DeVore stariji kad je vidio u kakvom je stanju njegov sin nakon posete stomatologu.

Iako ispočetka želeo da video pošalje samo supruzi Tesi, na kraju ga je objavio na Jutjubu. Iako u trenutku objave videa nije imao profil ni na jutjubu ni na Fejsbuku, odlučio je da objavi video kako bi ga pogledali neki njegovi prijatelji.

Video je u samo prva tri dana nakon objave skupio više od tri miliona pregleda, dok danas broji 130 miliona. David mlađi je danas srednjoškolac, a njegova porodica živi od videa koji je nastao 2009. godine.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji