Ovako se prosi devojka, kada si prava muškarčina! Njen odgovor je sve iznenadio! (FOTO)

Sunčica nije mogla da veruje kada je fotografiju sa prosidbenom porukom videla na Fejsbuku.

Aleksandar Filipović, mirovnjak Vojske Srbije u Libanu, zaprosio je svoju devojku Sunčicu Ivanović iz Kuršumlije tako što je na panoima zakačenim za oklopna vozila UN napisao poruku „Sunčice, udaj se za mene“.Sunčica kaže da nije mogla da veruje kada je fotografiju sa prosidbenom porukom videla na Fejsbuku.

Da se sve to stvarno dogodilo, uverila se tek kad je na ulici u Kuršumliji počela da prima čestitke.

Kad se, kako kaže, pribrala, uzvratila je šaljivom porukom Aleksandrovim drugovima da je bolje da su joj našli posao nego da kače takve poruke.

- Kada sam ušla na” fejs” da vidim, da li mi je stigla neka poruka, ugledala sam neobičnu fotografiju - priča Sunčica, koja u prvi mah nije znala kako da reaguje. - U oči mi je prvo “upao” natpis sa postavljenim pitanjem, a tek posle njegove kolege koje drže tri panoa, kao i Aleksandar koji stoji ispred njih.

Kaže da je bila u šoku, pogotovu jer ne voli da se eksponira, i dodaje da se “osvestila” tek kada su ljudi na ulici počeli da joj prilaze i čestitaju...

- Kada sam se malo pribrala, počela da čitam komentare koji su brzo usledili, a bilo je i mnogo pitanja šta je sa mojim odgovorom. Tek kada se oglasio Aleksandrov brat Filip i upitao me šta ću da kažem, usledio je moj odgovor: ”Naravno da sam rekla da” - nastavlja priču Sunčica.

Prvobitni šok zamenile su suze radosnice, a potom i čestitke članova porodice, kao smeh zbog šaljivih komentara na “Fejsbuku”.

- E pa, Sunce, ovaj te stvarno voli kada se svega ovoga dosetio - prepričava jednu od poruka Sunčica, koja kaže da su njeni prijatelji u jednom trenutku zajedno sa njom plakali od sreće.

- Trebalo mi je dva dana da se smirim, odnosno shvatim da je sve to istina. Ali i ja sam se potom našalila uzvrativši porukom njegovim drugovima, kojima sam poručila da bi možda bilo bolje da su se potrudili da mi pronađu neki posao nego što su pomagali mom momku da izvede ovu nesvakidašnju prosidbu.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji