Prepoznajete li naše čuvene glumce? Često ih gledamo na televiziji, ali su se mnogo promenili

Ljubitelje domaćih filmova je oduševila stara slika na kojoj se nalaze dva naša poznata glumca. Nastala je mnogo pre nego što su se proslavili odličnom glumom, a publika je ostala zbunjena.

Fotografija je postavljena na jednu Instagram stranicu koja deli zanimljive slike domaćih glumaca, a zatim je nastala lavina komentara. Mnogi nisu mogli da prepoznaju jednog glumca sa slike, koji se izuzetno promenio. Znate li ko su mladići sa fotografije?

Na fotografiji su Boris Milivojević i Dejan Lutkić. Milivojevića su mnogi i prepoznali, on se nije mnogo promenio, konstatovali su ljubitelji domaćeg filma. Ova dvojica domaćih glumaca su se upoznali na fakultetu. Bili su u istoj klasi i dobro su se družili.

Pravo iznenađenje je ipak Dejan Lutkić. Publika je ostala zatečena ovom slikom, malo ko je mogao da ga prepozna sa kosom, pošto već godinama ima veoma drugačiji imidž. Da li ste vi uspeli?

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji