OVAJ DEČKO JE NASMEJAO REGION DO SUZA: Evo zbog čega je video LEGLA PLATA osvojio hiljade ljudi

Amir Hadžić korisnik Jutjuba na svom kanalu objavljuje zanimljive video snimke kojima zabavlja hiljade korisnika interneta koji ga prate.

Video pod nazivom "Legla plata" za kratko vreme je postao popularan na društvenim mrežama, a za manje od mesec dana pregledalo ga je preko 27.000 ljudi. Amir Hadžić je na duhovit način opisao svakodnevnicu prosečnog Bosanca koji živi sa malom platom. Istu muku muči ceo region, a kako je Amir to prikazao pogledajte u nastavku:

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji