DETALJ KOJI JE MNOGIMA ZAPAO ZA OKO Šta se to krije iza umrlice Sanje Ilića?! (FOTO/VIDEO)

Podsetimo, komemoracija povodom smrti kompozitora Aleksandra Sanje Ilića održala se juče u holu Radio televizije Srbije

Muzičar Sanja Ilić, koji je preminuo u nedelju, 7. marta, biće sahranjen danas, 12. marta, na Novom groblju u Beogradu.

Aleksandar Sanja Ilić na večni počinak biće ispraćen u 12:30 časova.

Prijatelji i porodica, među kojima je i Ilićev sin Andrej polako pristižu na Novo groblje da isprate čuvenog kompozitora, oca i supruga na večni počinak.

Sanja Ilić preminuo je u Zemunskoj bolnici, od posledica korona virusa.

Podsetimo, komemoracija povodom smrti kompozitora Aleksandra Sanje Ilića održala se juče u holu Radio televizije Srbije.

Članovi porodice, prijatelji i kolege oprostili su se od velikog umetnika u medijskoj kući sa kojom je sarađivao tokom svoje karijere duge gotovo 60 godina.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji