NEĆETE VEROVATI ŠTA SU IZVUKLI IZ USTA OVOG PITONA: Zmija je inače KUĆNI LJUBIMAC (VIDEO)

U „izvanrednom“ slučaju u bolnici za male životinje u Sidneju u Australiji, kućni ljubimac piton progutao je ceo peškir za plažu- a izvlačenje peškira iz zmije je snimljeno.

- U našem odeljenju za ptice i egzotiku vidimo razne vrste zanimljivih slučajeva, ali nije svaki dan nešto neobično  kao ovaj slučaj - napisali su iz bolnice na Fejsbuku.

Zmija - po imenu Monti - teška je oko 11 kilograma i dugačka gotovo 3 metra. Monti je pojela čitav peškir za plažu pre nego što je odvedena u bolnicu za kućne ljubimce, gde ju je lečila doktorka Olivija Klark na odeljenju za ptice i egzotiku.

Da bi izvukli peškir, veterinari su pomoću radiografije utvridli lokaciju peškira u zmiji, koja je potom anestezirana. Lekari su koristili fleksibilni endoskop da vide kraj peškira u Montijevom stomaku. Onda su počeli da ga izvlače kroz usta zmije.

Pogledajte neverovatnu scenu:

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji