3 dana posle smrti supruge pozvonila mu je nepoznata žena na vrata i dala mu PISMO: Srušio mu se svet

Kanađanin Logan Vilfort (52) iz Viktorije doživeo je dva najteža trenutka u životu u razmaku od tri dana.

Loganu je supruga preminula od posledica koronavirusa nakon duge borbe u bolnici. Ne mogavši da je poseti, Logan je svakog dana dolazio pred bolnicu i preko medicinskih sestara i drugih zaposlenih, slao joj je podršku i ljubav, prenosi Victoria News.

Koliko je bila slaba nije mogla ni da drži telefon u ruci, a poslednjih devet dana života provela je na aparatima.

Kada je preminula, Loganu se više nije živelo. Stariji sin odavno je u SAD sa svojom porodicom, dok mlađi živi u Torontu. Ostao je sam. A onda mu je na vrata kuće trećeg dana posle smrti supruge nepoznata žena pozvonila na vrata.

“Rekla mi je da ima pismo za mene. Pitao sam je odakle se znamo, pa me je podsetila da sam je sretao pred vratima bolnice kada sam obilazio suprugu. Bila je jedna od mnogih s kojima sam pričao, pa sam ih pomešao, zaboravio. Dala mi je pismo i rekla da ga je ona lično pisala, a da joj je moja supruga sve diktirala dok je mogla da nekako priča”, rekao je Logan za Victoria News.

Dok se zahvaljivao medicinskoj sestri koja je bila u civilnom odelu, drhtale su mu ruke. Potom je otišao do kauča, seo i pročitao ga je u dahu.

“Odmah sam po nekim rečenicama prepoznao da ga je zaista na neki način pisala moja žena. Ti sklopovi rečenica, to izražavanje. Bila je profesorka. Podsetila me je u pismu na neka stara vremena, žalila što neke stvari nismo nikad zajedno uradili. Na kraju je istakla da se nada da će preživeti, pa da neću morati ovo da čitam, a ako budem video pismo – znači da je više neće biti. Plakao sam kao nikad pre u životu. Nije mi se živelo naredna dva dana, a onda mi je mlađi sin došao u posetu i evo tu je sa mnom i dalje, i mesec i po dana posle smrti moje jedine ljubavi”, rekao je Logan Vilfort.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji