HIT PREPISKA IZAZVALA ODUŠEVLJENJE NA INTERNETU: Restoran reklamirao USLUGU, a onda javio se jedan OTAC sa URNEBESNIM odgovorom!

Jedan srpski restoran se reklamirao na Fejsbuku.

Takvo reklamiranje nije novost, mnogi biznisi se tako oglašavaju, ali ono što je privuklo pažnju brojnih korisnika ove mreže je duhovita prepiska ispod posta ovog restorana.

Izvesni lokal je reklamirao svoju vikend akciju i popuste u periodu od 12 do 16 časova. Restoran je poručio da je tada za decu do sedam godina celokupni meni gratis, dok deca od 7 do 12 godina dobijaju 50 odsto popusta na punu cenu.

Tata je zato rešio da od svega napravi dobar štos te je u komentaru napisao:

- Meni čašu vode, a malom daj kilo prasetine i dva piva - stoji u komentaru ispod posta.

Ovaj komentar je dobio mnogo lajkova, kao i podršku brojnih korisnika koji je ovo bilo urnebesno.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji