DEVOJČICU (14) PETORICA MLADIĆA SILOVALA NA GROBLJU: Posle je usledila još VEĆA TRAGEDIJA! (FOTO)

Jezivi zločin odigrao se u belgijskom gradu Gentu. Petorica mladića, od kojih su trojica maloletni, silovala su četrnaestogodišnju devojčicu na lokalnom groblju!

 

Posledice silovanja po devojku su bile traumatične, a nakon što su se snimci sa mesta zločina pojavili na internetu, rešila je da se ubije.

Policija je zahvaljujući tim slikama i snimcima identifikovala napadače i svi su uhapšeni

Reč je o troje maloletnika starosti od 14 do 15 godina, kao i dve osobe od 18 i 19 godina.

Šokantni detalji potresli su čitavu zemlju, a reagovao je i državni vrh, pošto je ministar pravde Vensan van Kikernborn izrazio žaljenje i negodovanje zbog svega što je devojčica pretrpela i obećao je da će počinioci snositi punu odgovornost.

– Ne postoje reči kojima bi ovo mogao da opišem. Moje misli su uz porodicu devojčice. Osumnjičeni su uhapšeni, a istraga je u toku. Moraju snositi punu odgovornost i pravda mora biti zadovoljena – izjavio je Van Kikernborn.

Kako pišu loklani mediji, a prenosi Dejli star, devojčica je 15. maja otišla da se vidi sa drugom na dogovorenu lokaciju, na groblju Vesterbegrafplac, ali tamo je zatekla još četvoro momaka koji su je silovali.

– Dvoje maloletnika koji su uhapšeni su rođena braća, a neki od ostalih osumnjičenih već su poznati policiji – navela je policija Genta.

Četiri dana nakon toga, snimci su osvanuli na porno sajtovima, a nesrećna devojka se ubila.

Pre smrti poverila se drugarici, koja je njenim roditeljima ispričala šta se dogodilo.

Otac devojčice rekao je loklanim medijima da se njegova ćerka danima čudno ponašala, a da nije ni slutio kroz kakve muke je prošla.

– Bila joj je potrebna pomoć, a nažalost, trebalo je dugo da je dobije. Osećala se strašno, a snimci silovanja koji su osvanuli na internetu, samo je kap koja je prelila čašu. Devojčica od 14 godina to ne zaslužuje, gledala je kako joj se svet raspada – naveo je otac devojčice, koji se nada da će pravda biti zadovoljena.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji