Prodavačica raskrinkala preljubnika: "Samo da vam javim, kupio je dva prstena, pogađajte za koga su"

Želeći da zadrži titulu džentlmena i ugodi svojoj lepšoj polovini, jedan muškarac iz Montreala posetio je poznatu prodavnicu nakita, "Pandoru", međutim, taj gest mu se brzo "obio o glavu" kada je radnica shvatila šta kupuje.

Ona ga je razotkrila na TikToku, javno ga prozivajući i pokazujući prstenje kako bi svi prepoznali preljubnika, prenosi "Net.hr".

"Ako se vaš muškarac zove Džejk i živi u Montrealu, trebalo bi da znate da je upravo kupio dva prstena. Jedan za svoju devojku, a drugi ljubavnici. Ovako oni izgledaju. Ti zaslužuješ bolje", poručila je radnica u videu na popularnoj društvenoj mreži.

Naglasila je da je važno da devojke podrže jedna drugu, a njen video je postao viralan i prikupio milione pregleda i stotine hiljada lajkova.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji