ON JE JEDNO OBIČNO ĐUBRE! Glumac se hvali da ima ZDRAVU ĆERKU, a bivša žena godinama brine o njihovom sinu koji je TEŠKO BOLESTAN!

Holivudski glumac Kris Prat našao se na meti kritika zbog sramne objave kojom je potkačio bivšu ženu, glumicu Anu Faris i bolesnog sina Džeka.

On je na svom Instagramu objavio fotografiju sa drugom suprugom, Ketrin Švarceneger, koju je pohvalio napisavši da joj je zahvalan za "neverovatan život i jer mu je rodila zdravu ćerku"!

Ovaj opis ispod slike mnogi su protumačili kao provokaciju Ani, koja je otvoreno pričala o problemima koje ima njihov naslednik.

Naime, njihov sin je prevremeno rođen sa svega 1,7 kilograma, a po rođenju je imao cerebralno krvarenje koje je ostavilo posledice na njegovo zdravstveno stanje i pokretljivost. Inače, dečak je imao nekoliko operacija kile, operaciju oka, a imao je i srčanih problema.

Na društvenim mrežama već danima se komentariše Krisov potez, a mnogi pružaju poruku Franisovoj i Džeku.

- Kris Prat je obično đubre. Koliko si jadan od nula do Kris Prat? Gadi mi se ovaj čovek - samo su neki od komentara na Tviteru.

Prat se u međuvremenu oglasio putem Instagrama, ali njegov odgovor izazvao je još veći bes kod ljudi. Na svom storiju je objasnio da je otišao u krevet osećajući se "uznemiren i depresivan", a probudio se u petak "osećajući se "us***o". Međutim, taman kad se pomislilo da će se glumac izviniti, ili pokušati na bilo koji način da ispravi učinjeno, on je priču odveo u potpuno drugom pravcu.

Naime, njemu je najteže palo to što zbog cele situacije nije mogao da vežba, te je, kako kaže, morao sebe na to da natera.

- Znao sam da ću se osećati bolje ako pustim svoju hrišćansku muzičku listu, i trčim šumom i pobegnem, ali jednostavno nisam želeo. Svejedno sam to uradio i, Bože, kako sam bio u pravu. Osećao se neverovatno. Izašao sam iz šume, krv je počela da pumpa - zgrozio je on.

Podsetimo, Kris i zvezda "Mrak filma" su se venčali 2009. godine, a razveli posle deved godina braka. Glumac se 2019. oženio ćerkom Arnolda Švarcenegera, Ketrin, koja mu je podarila ćerku.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji